Verwen jezelf
bescherm uw sanitair
met zijdezacht water
Ontdek de voordelen van verzacht water
Verhoog uw levenskwaliteitGeniet van zacht water
Bescherm uw gezin tegen kalkVerhoog de levensduur van uw sanitair
Bespaar met BWTVerlaag uw energie- en onderhoudskosten
1
2
3
4

Waterontharders laten u genieten van zijdezacht BWT-water

Geniet, bescherm en bespaar met BWT's waterbehandeling

 

geniet van het comfort

 

Een schoonheidsbehandeling voor u en uw huis

Een waterontharder kan veel voor u betekenen. Met het zachte, parelachtige water van BWT, met laag calciumgehalte, beschermt u uw kranen, tegels en doucheschermen tegen kalkaanslag. De badkamer houdt een permanente glans, waardoor verder onderhoud beperkt blijft. Alle huishoudelijke apparaten die aan dat systeem gekoppeld zijn (bijvoorbeeld wasmachines en vaatwasmachines, maar ook koffiezetapparaten en waterketels) worden bovendien beschermd tegen kalkaanslag. Met onze waterverzachter voorkomt u dure reparaties en verlengt u de levensduur van uw apparaten.

 

Geniet van het zachte, parelachtige water van BWT en bespaar!

De installatie van een waterontharder heeft een gunstige uitwerking op uw huishoudelijk budget, omdat het calcium uit het water verwijdert. Vergelijk het met dubbel glas. Als er al een laagje van 2 mm kalkaanslag op verwarmde oppervlakken of in warmte-elementen in ketels of boilers zit, kan dat al leiden tot een toename van 20% in het energieverbruik. Met de waterontharders van BWT dringt u de hoeveelheden kalkaanslag terug, en verlaagt dus het energieverbruik. Daarnaast vermindert u door het gebruik van het zachte en parelachtige water van BWT het gebruik van schoonmaakmiddelen tot 50%.U kan op jaarbasis tot 650euro besparen.

 

Samenvatting van de voordelen van de AQA perla waterontharder

Ervaar ook het onvergetelijke gevoel van het zachte, parelachtige water van BWT:

  • Het verfrissende, zachte gevoel onder de douche en in bad
  • Merkbaar zachte huid en glanzend, zijdezacht haar
  •  Zachte, donzige was
  • Minder kalkaanslag op uw kranen, tegels en leidingen
  • Stralend glaswerk en blinkend servies
  • Verlengde levensduur van uw huishoudelijke apparaten
  • Tot wel 50% minder schoonmaakmiddelen en desinfecterende middelen
  • Lagere energie- en verwarmingskosten

 

Betrouwbare waterontharders van topkwaliteit

Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesiumionen in dat water maken het water hard. De waterontharders van BWT zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke processen die de hoeveelheid calcium in het drinkwater verlagen.

Hoe gaat dat in zijn werk? Met het wateronthardingssysteem van BWT wordt het 'harde' water door de ionenuitwisselingskolommen gevoerd die een speciaal soort hars bevatten (harskolommen). Tijdens dit proces worden de calcium- en magnesiumionen die in het water opgelost zijn verwijderd, en wordt het water onthard. Tijdens het regenereren wordt de speciale hars met een milde zoutoplossing gereinigd, waardoor de calcium- en magnesiumionen met het spoelwater weer worden weggespoeld. Op deze manier komen de zoutoplossing en het drinkwater nooit met elkaar in aanraking en worden de regenererings- en drinkwatersystemen geheel apart gehouden. Op deze manier garanderen de BWT-waterontharders drinkwater van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt