Zuiver water door filtratie - BWT Best Water Technology 

Mg2+-technologie

De gepatenteerde Mg²+-technologie van BWT

 

Goed voor de gezondheid

Magnesium is een mineraal dat vaak in ons eetpatroon ontbreekt als gevolg van onze moderne eetgewoonten en door het feit dat de voedselgroepen vandaag de dag eenvoudigweg lagere magnesiumgehalten hebben. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bedraagt ongeveer 300 mg, terwijl dit in stresssituaties zelfs nog meer zou moeten zijn. Mensen die twee liter water per dag drinken (zoals aangeraden door voedingsdeskundigen), krijgen ongeveer 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium binnen als ze uitsluitend BWT-water drinken. De hardheidstof calcium wordt tijdens het filterproces vervangen door bewerkt magnesium, zodat het filterwater fysiologisch gezien veel beter is voor mensen in vergelijking met water dat met oudere technieken behandeld is. Magnesium geeft het water bovendien ook nog eens een uitstekende smaak.

 

Beter functioneren

Magnesium bevindt zich met name in onze cellen, waarin mineralen enzymsystemen activeren die cruciaal zijn voor het reguleren van de energiestofwisseling. Door voldoende magnesium in het lichaam worden uw fysieke en mentale prestaties bevorderd, terwijl we daarentegen snel moe, gespannen, angstig of lusteloos worden als we niet genoeg magnesium binnenkrijgen. Met het door BWT gefilterde water krijgen we onze dagelijkse hoeveelheid magnesium binnen.

 BWT Gourmet Edition

 

  • Met behulp van een zeer fijn filter worden deeltjes opgevangen 

  • Door het korrelvormige, actieve koolstof worden onzuiverheden en de geur- en smaakbeperkende stoffen, zoals chloor, uit het water verwijderd

  • Door de ionenwisselaar worden calcium en zware metalen (indien die in het water zitten) verwijderd

  • Met behulp van de gepatenteerde Mg²+-technologie van BWT wordt er veredeld magnesium aan het water toegevoegd

  • Met behulp van het fijne filter voorkomt u de uitstoot van deeltjes in het gefilterde water

 

Bestel uw magnesiumwater filterelementen.

 


 

  

1. Vida verbetert de smaak van het water

De Vida Waterkan zorgt ervoor dat substanties zoals chloor, die de smaak en de geur van het water aantasten, uit het kraantjeswater worden geëlimineerd

2. Vida filtert kraantjeswater grondig

De Vida Waterkan vermindert de hoeveelheid kalk in kraantjeswater en haalt er zware metalen als lood en koper uit.

3. Vida verrijkt het water met magnesium

Vida van BWT is de enige waterkan die het kraantjeswater niet enkel filtert, maar er tijdens het filterproces magnesium aan toevoegt.