Filterelementen - BWT Best Water Technology 

Filterelementen

Het topproduct binnen de reeks tafelwaterfilters van BWT Gourmet is het Mg2+ Gourmet-filterpatroon, met de gepatenteerde Mg²+-technologie van BWT. Door het met magnesium verrijkte drinkwater krijgen koffie en thee na waterfiltering hun volle aroma terug - en u kunt uiteraard ook gewoon van deze uitstekende smaak genieten in de vorm van zuiver drinkwater.

 

Magnesium - meer smaak, goed voor de gezondheid

 

De Gourmet-tafelwaterfilter van BWT werkt in twee stadia. Tijdens het eerste stadium worden alle geur- en smaakbeperkende stoffen, zoals chloor, verwijderd. Tijdens het tweede stadium worden zware metalen als lood en koper verwijderd en wordt de hardheidstof - calcium - vervangen door veredeld magnesium. Hierdoor worden uw huishoudelijke apparaten beschermd tegen kalkaanslag. Het gefilterde water krijgt door dit proces in vergelijking met andere filtratietechnieken een veel hoger mineraalgehalte, waardoor een unieke smaak ontstaat.

De kern van het Gourmet-tafelwaterfilter van BWT bestaat uit het filterpatroon, met de gepatenteerde BWT Mg2+-technologie. Door het met magnesium verrijkte drinkwater krijgen koffie en thee hun volle aroma en een uitstekende smaak, maar uiteraard kan dit water ook gewoon puur gedronken worden. Door het magnesium krijgt het water een heel eigen, natuurlijke, gebalanceerde en frisse smaak.