Drinkwaterfilters - BWT Best Water Technology 
BWT-WaterfilterZuiver en hygiënisch water voor uw gezin
WereldnieuwsTegenwoordig is de hygiëne van drinkwater zo'n eenvoudige zaak!
Water van de beste kwaliteit voor uw gezin
1
2
3

Maximale bescherming en de hoogst mogelijke hygiëne in het drinkwatersysteem

Met behulp van een drinkwaterfilter voorkomt u dat er vuildeeltjes in de leidingen van uw huis terecht komen en schade kunnen aanrichten in het systeem. Bescherm uw leidingsnetwerk met een filter van BWT.

BWT E1 single-lever filter

 

BWT waterfilters: uw garantie voor veilig water

Filtratie van water zorgt voor zuiverheid, maar dit is nog maar de helft van het werk. In de praktijk is het namelijk zo dat waterfilters regelmatig onderhouden moeten worden om het hoge hygiëneniveau te behouden: de installatie van een onderhoudsarme BWT-filter strekt dus tot aanbeveling. Met een BWT-filter beschikt u over een constante aanvoer van schoon water en een filter met een schoon oppervlak. Zo bent u verzekerd van een hygiënische werking van uw drinkwatersysteem.

  

Met een BWT waterfilter voorkomt u:

  • dat er vuildeeltjes in het water terechtkomen 
  • druppelende kranen in huis
  • defecte kleppen
  • gebroken of verroeste leidingen

 

Waterfilters voor huishoudelijke toepassing

 

Gedurende vele jaren is BWT zijn expertise in watersystemen blijven ontwikkelen, waardoor het bedrijf beschikt over een uitgebreide reeks filters die speciaal ontworpen zijn om te beantwoorden aan specifieke behoeften van gezinnen. Wij ontwerpen natuurlijk ook met alle plezier de optimale oplossing voor de niet-alledaagse toepassing!

 

  • Filters met vervangbaar filterelement: dit soort waterfilters wordt gebruikt voor water met weinig vervuilende stoffen. De filterelementen moeten tenminste een keer per half jaar worden vervangen om aan het hoge hygiëneniveau te blijven voldoen. 

  • Spoelwaterfilter: de vervuilende stoffen worden uit het filterelement verwijderd door middel van een spoelwaterproces. Dit is een handmatig of automatisch proces dat maandelijks uitgevoerd dient te worden. 

  • Speciale waterfilters: voor speciale toepassingen, waarbij het water door waterfiltratie veel vervuilende stoffen bevat, zoals nitraten, ijzer of zware metalen.

  • Regenwaterfiltratie: bespaar stadswater door het gebruik van regenwater.

 

 

 

Een installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt