BWT Quick & Clean-filtersysteem - BWT Best Water Technology BWT Quick & Clean-filtersysteem
back

BWT Quick & Clean-filtersysteem

Productinformatie

  • Reinigen met één druk op de knop: bescherm uw douche en bad tegen kalkaanslag
  • Bespaar op dure schoonmaakmiddelen - schoonmaken zonder extra navegen
  • Geen schadelijke chemicaliën
meer productinformatie
€ 41,66
€ 41,66

incl. Tax
plus delivery costs

Add to Shopping Cart

Calcium- en zeepresten worden in de douche, het bad en op de douchewanden zichtbaar in de vorm van lelijke afzetting. Met het beschermingsfiltersysteem Quick & Clean van BWT hoeft u nooit meer te boenen en de afzettingen uit de hoekjes in de douche, op de kranen en op de tegels weg te halen. De badkamer kalkvrij houden wordt heel eenvoudig. U voorkomt dit ellenlange poetsen in één oogwenk met één druk op de knop en u doet dit zonder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Hoe vaak u moet poetsen hangt af van de hardheid van het water (oftewel de hoeveelheid calcium in het water).

De resultaten spreken voor zich als het gaat om de voordelen voor uzelf en het milieu:

  • Geen kalkaanslag
  • Geen zeepresten
  • Nooit meer navegen

 

U kunt BWT' s Quick & Clean-beschermfilter tegen kalkaanslag voor de meeste douchesystemen gebruiken om uw badkamer kalkvrij te houden. Zo werkt het bijvoorbeeld het beste in combinatie met de volgende armaturen en douchesystemen van GROHE en HANSA.

BWT beveelt het Quick & Clean-beschermingssysteem tegen kalkaanslag aan in combinatie met de volgende modellen van GROHE en HANSA:

Verbindingsdraad (standaard = ½“):

Slechts een klein aantal fabrikanten produceren armaturen waarbij geen standaard draden worden gebruikt. Uit deze en andere gegevens blijkt dat u alleen de leidingen van deze fabrikanten kunt gebruiken. In dit geval kunt u armaturen en afdichtingen gebruiken die in de handel verkrijgbaar zijn. Ter verdere ondersteuning hebben we één en ander voor u op een rijtje gezet. (zie download: lijst Connectoren)

Er is geen video beschikbaar
Er is geen download beschikbaar