Huishoudelijke producten - BWT Best Water Technology 
house_hg
Lekker magnesiumwater
Zuiver stadswater
Zacht water
Propere douche
Bescherm u tegen kalk

U kiest toch ook voor de beste waterkwaliteit?

Het kraanwater in België is van goede kwaliteit. Echter, volgens de regio waar je in woont, bevat je stadswater een bepaalde hoeveelheid kalk. Kalksporen zijn onhygiënisch en brengen schade toe aan uw sanitaire installatie.  

 

De gevolgen van kalk zijn niet alleen voor het blote oog zichtbaar, maar ze leveren ook nog eens een stevige kostenpost op. Denk maar aan dure herstellingen aan kranen, extra energiekosten en verstopte waterleidingen, maar ook aan opgehoopte kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten en lelijke kalkaanslag op kranen, douchekoppen en in de douche zelf.

Voor een BWT-waterontharder wordt meestal een BWT-filter geplaatst, deze beschermt uw waterontharder en de rest van uw installatie tegen vuil- en roestdeeltjes.  

 

Staat u op het punt te bouwen? En moet u verplicht een regenwaterput steken? Denk dan zeker goed na over wat u met dat regenwater wilt gaan doen. Een regenwaterfilter van BWT zorgt in drie stappen dat uw regenwater vrij is van geur en kleur, zodat u het kan gebruiken voor het toilet, de wasmachine en het schoonmaken van uw voertuig(en).  

 

Zoekt u een oplossing om uw kraanwater chloorvrij te maken? Ontdek dan zeker het BWT magnesiumwater. U kan kiezen uit het gebruik van een waterkan of de plaatsing van een permanente filter onder het aanrecht. 

 

Heeft u vragen over een ander wateronderwerp? 

Neem dan contact met ons op: 02/758 03 10.


 

BWT Webshop

Een installateur in uw buurt

 

Installateur in uw buurt


Informatieaanvraag

Voornaam* 
Naam* 
Email *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen