Kalkneutralisatie - BWT Best Water Technology 
Maximale bescherming van
uw drinkwaterinstallatie
Efficiënte bescherming tegen kalkafzetting
in uw leidingen
Drinkwater rijk aan mineralen
voor uw gezin
Leidingen vrij van kalk
u en uw gezin genieten van bescherming tegen kalk
1
2

Kalkneutralisatie

Bescherm uw leidingen tegen kalkaanslag met een kalkneutralisator 

Drinkwater is gezond, omdat het oplosbare spoorelementen en mineralen als calcium en magnesium bevat. Ons lichaam heeft deze vitale mineralen nodig om energie te genereren, botten te helpen vormen en ons aan onze dagelijkse energiebehoeften te helpen komen.

De mineralen die echter van cruciaal belang zijn voor ons lichaam, zijn toevallig ook precies die mineralen die de hardheid in uw water veroorzaken. De calcium- en magnesiumionen in het water veroorzaken kalkaanslag in leidingen, boilers en douchekoppen. De stookkosten gaan ook omhoog: als er al een laagje van 2 mm kalkaanslag op verwarmde oppervlakken of in warmte-elementen in ketels of boilers zit, kan dat al leiden tot een toename van 20% in het energieverbruik. Ook vormt de afzetting van kalkaanslag aan de binnenkant van ruwe waterleidingen een ideale kweekvijver voor allerlei soorten bacteriën.

BWT bescherming tegen kalkafzetting

 

Betrouwbare bescherming tegen hard water.

De beschermingssystemen van BWT tegen kalkaanslag, zoals AQA Nano en AQA Total Energy, stabiliseren het in water opgeloste calcium, terwijl de goede mineralen juist worden vastgehouden. Met slechts één slok drinkwater per dag krijgen wij al automatisch waardevolle calcium en magnesium binnen - een vitale en smaakvolle drinkervaring, die ook nog eens goed is voor onze gezondheid en prestaties.

De AQA Total-technologie van BWT vormt de ideale oplossing, zonder zout, voor de bescherming van uw leidingen. Door de opwekking van elektrische en spanningspulsen vormen zich minuscule calciumkristallen, die het in het water opgeloste calcium stabiliseren. Daardoor blijft het calcium, net als de mineralen, wel in het water zitten, maar kan het geen afzetting vormen. Hierdoor zijn uw leidingsystemen en boilers geheel beschermd tegen kalkaanslag. Een kalkneutralisator vraagt weinig onderhoud.

 
Geef uw gezondheid en die van uw gezin een boost: geniet van heerlijk drinkwater uit schone leidingen.

 

Een installateur in uw buurt

 

 

Installateur in uw buurt