Huishoudens - BWT Best Water Technology 

Huishoudens

De waterkwaliteit in België is goed, alleen is het stadswater in de meeste regio’s kalkrijk en zorgt dat voor veel gezinnen voor hinderlijke gevolgen zoals verstopte kranen, kalksporen op tegels, kortere levensduur van huishoudtoestellen,… 

En alhoewel het menselijk lichaam kalk nodig heeft, zouden we er soms toch liever net iets minder van hebben in ons stadswater.

 

BWT Belgium N.V. zorgt er dagelijks voor dat huishoudens kunnen genieten van zuiver en zacht water. Het meest gekende product is de BWT waterontharder, die zorgt dat kalk verwijderd wordt uit stadswater. Maar BWT heeft meer te bieden dan dat:

 

  • Lekker en gezond magnesiumwater is uniek op de Belgische markt. Belgen zijn flessenwaterdrinkers. Maar er is niets verkeerd aan kraantjeswater drinken, al helemaal niet als u er op natuurlijke wijze een deel van uw dagelijkse magnesiumbehoefte mee kan invullen.
  • Met een regenwaterfilter van BWT kan u uw regenwater filteren en gebruiken voor allerlei huishoudelijke toepassingen: tuinirrigatie, wasmachine, toiletten, auto’s schoonmaken. De filter haalt geur en kleur uit regenwater in 3 stappen en filtert van 95µm naar 5µm.

  • Oplossingen voor verwarmingsinstallaties die steeds vastlopen door kalk.
  • Als u uw leidingen en kraanwerk wilt beschermen tegen kalk, maar toch nog de mineralen wilt behouden in stadswater, dan kan u ook kiezen voor een kalkneutralisator. U hoeft geen zout bij te vullen, heeft geen afvoer nodig en het toestel spoelt niet.

 

Zoek een installateur


Het product vinden dat bij u past

 

Bekijk een product in een showroom