Hotel, Restaurant & Catering - BWT Best Water Technology 

Hotel, Restaurant & Catering

Een klasse apart

Vaak hangt het van dat ene slokje af of een restaurant een positieve beoordeling krijgt of niet. Soms is dit namelijk de enige indruk die de gasten krijgen tijdens een kort bezoekje, maar het kan ook het kopje koffie na een grote maaltijd zijn dat de nasmaak definieert. Cateraars dienen er zich van bewust te zijn dat hun prestaties op dit kleine, maar o zo belangrijke gebied hun hele bedrijf kunnen beïnvloeden. Veel tafelgasten hebben thuis kwalitatief hoogwaardige koffiezetapparaten en zijn dus gewend aan perfecte, smaakvolle warme dranken. Daarom kunnen restauranthouders en eigenaren van koffiebars het zich niet veroorloven op de proppen te komen met minder dan het allerbeste. Het crèmelaagje op de espresso moet rijk en stevig zijn, terwijl de delicate Japanse thee uitsluitend een geur van vers gemaaid gras mag voortbrengen, en er mag absoluut geen spoortje van olie op deze drankjes te zien zijn.

De succesfactor van warme dranken geldt eveneens voor het koken met combi-stoommachines. Als u water van topkwaliteit gebruikt, levert dit ook groenten van topkwaliteit met mooie, verse kleuren en vlees met een perfecte textuur op. Het hardheidsgehalte, de geur en de smaak van het water dat u als basis gebruikt voor eten en drinken moeten precies goed zijn. Dit is de enige manier om smaakervaringen te creëren die nog lang in het geheugen blijven hangen. Met de bestmax-filterpatronen van BWT, uit de BWT-reeks water+more, beschikt u over geoptimaliseerd water van de juiste kwaliteit voor individuele behoeften en gevestigde normen. Zo verrast u zelfs de meest doorgewinterde en veeleisende (eet)gasten.

Of het nu gaat om verkoopautomaten, koffiezetapparaten of kookgerei voor het moderne koken en bakken: met water van optimale kwaliteit haalt u het beste uit uw apparatuur, ontziet u uw voorraden en geeft u uw zaak de gewenste flinke boost. Maar het allerbelangrijkste is nog wel dat u door middel van filterpatronen betrouwbaarheid creëert en een constante kwaliteit van warme dranken kunt waarborgen, zowel in de keuken als in de bakkerij. Voor meer informatie over onze industriële oplossingen kunt u terecht op de websitepagina's Hotels, Catering & Verkoopautomaten.