Voeding, horeca, automaten - BWT Best Water Technology 
Lekkere koffie in uw favoriet restaurant
Glanzende glazen zonder kalkaanslag
De beste drinkwaterkwaliteit
Geniet tijdens een hotelbezoek van perfect zacht water
1
2
3
4
Catering & automaten
Vaatwasser
Internationale hotelsector
Water dispensers

De voedingssector, horeca en koffieautomaten

Perfect water voor uitstekende resultaten in de voedsel- en horecabranche

 

De belangrijkste toepassingen van water in al zijn vormen vindt u waarschijnlijk in de horeca- en voedselbranches. We hebben vaker met water te maken dan we denken. Het gaat niet alleen om het water in de spa van het hotel, een plons in het koele water of in de badkamer tijdens het douchen: ook bij iedere blik, slok of hap komt water om de hoek kijken. Zelfs als je het niet zou verwachten, zoals bij het eten van chips of een gebakje.


Als de waterkwaliteit goed is, dan geldt dat ook voor de producten. Brood behoudt zijn stevige korstje, groenten behouden hun aantrekkelijke kleur en hun vitaminen en gebraden vlees blijft zacht van binnen en heerlijk subtiel van smaak. Daarna wordt ons servies met water van perfecte kwaliteit fris en schoon gewassen.

BWT biedt oplossingen voor drinkwater op ieder niveau, waarbij aan praktisch alle vereisten omtrent schoonheid, hygiëne, betrouwbaarheid, het milieu en de kosten wordt voldaan. Hierdoor kunnen professionals in de voedselbranche, net als hoteleigenaren, aan de hoge eisen van hun (eet)gasten voldoen - van perfecte wasresultaten, warme dranken en voedsel van topkwaliteit tot aan hygiënisch en zacht zwembadwater. Met het uitgebreide portfolio aan BWT-producten wordt u in staat gesteld om de top van de vijf-sterrenbeoordeling te bereiken.

Voor meer informatie over onze producten voor de voedsel- en verkoopautomatenbranches verwijzen wij u graag door naar onze website: www.BWT-wam.com