Water zuiveren - Drinkwater voor gemeenschappen - BWT Best Water Technology 

Drinkwater voor gemeenschappen

Waterbehandeling voor openbare gebouwen

 

De dagelijkse consumptie per hoofd van de bevolking bedraagt ongeveer 120 liter; iedereen heeft dagelijks meerdere malen met water te maken: of het nu gaat om drinken, koken, baden, douchen, kleren wassen of de afwas. Als we de kraan opendraaien, stroomt er water uit. Drinkwater dient te allen tijde in afdoende hoeveelheden beschikbaar te zijn, met een acceptabele chemische en hygiënische samenstelling.

BWT biedt zowel standaardproducten als op maat gemaakte, klantspecifieke oplossingen waarmee de klanten hun doelen kunnen bereiken. Als aanvulling op de gangbare methoden en processen van water zuiveren, zoals ontijzering (verwijderen van ijzer), ontzuring en UV-ontsmetting, worden er constant nieuwe technologieën ontwikkeld (bijvoorbeeld ultrafiltratie en omgekeerde osmose voor het verwijderen van nitraten). Wij bezitten expertise in de waterzuiveringssector, dus uw drinkwater is in goede handen.

 
Drinking water for communies

 

Water zuiveren voor ziekenhuizen
Voor ziekenhuizen en medische toepassingen is water van de hoogst mogelijke kwaliteit een topprioriteit. Zonder een optimale waterzuivering kan er ook schade ontstaan aan leidingen, dure apparaten en alle middelen die worden toegepast in de medische en non-medische sectoren. BWT heeft ervaring in de aanbeveling om kwalitatief hoogwaardig water te gebruiken dat voldoet aan alle geldende normen en reglementen. Wij begeleiden onze klanten in de gezondheidszorg tijdens ieder stadium van water zuiveren - van de wateranalyse, de projectplanning en -projectie, indienststelling tot aan de personeelstraining en het onderhoud van het waterzuiveringssysteem. Ook bieden wij de juiste oplossing, technieken en procedures voor waterbesparing.