Waterfonteinen - BWT Best Water Technology 

Perfect drinkplezier – BWT AQA drink

Voldoende water opnemen is niet alleen noodzakelijk voor uw lichaam, maar beïnvloed ook uw algemeen welzijn. Mentale inspanningen, diepe concentratie en stressvolle situaties zijn, voor vele van ons, een deel van de dagelijkse routine op school of op kantoor. Dit is precies waarom het essentieel is om het lichaam voldoende gehydrateerd te houden. Alle onze lichamelijke functies hebben een minimaal aan water nodig om te kunnen werken. Uitdroging kan leiden tot slechte concentratie, vermoeidheid en hoofdpijn. Terwijl voldoende drinken de geest en het lichaam versterkt en prestaties en motivatie verbetert.

Met BWT AQA drink drinkwaterfontein zal je van perfecte smaak en totale verfrissing kunnen genieten. 24/7 en dat met slechts één druk op een knop. Laten we drinken op jouw gezondheid!

 

BWT AQA drink – drinkwaterfonteinen met een vaste wateraansluiting

 

De AQA drink drinkwaterdispensers van BWT zijn rechtstreeks aangesloten op de wateraansluiting en leveren gefilterd en gekoeld water met de druk van een knop. De 2 stappen filtratie van de AQA drink garanderen kwalitatief en hygiënisch water van de beste kwaliteit. De eerste fase is een hygiënische barrière die chloor en 99,99% van alle pathogene-vormende stoffen verwijderd. Zo verkrijgt het water een optimale smaak en goede kwaliteit van het water. Wat resulteert in vers en gezond drinkwater. In fase 2, voorkomt een UV-radiator die gebouwd is in de watertank dat pathogenen zich opnieuw opbouwen tijdens lange perioden van inactiviteit. Hierdoor garandeert de AQA drink altijd de beste kwaliteit op vlak van hygiëne.

 

Profiteer van de voordelen van de BWT AQA drink:
  • Stimuleer uw gezondheid en productiviteit: het regelmatig drinken van water verbetert uw mentale en fysieke prestaties. Daarom raden we aan om elke 15 minuten een slokje water van de BWT AQA drink te nemen.
  • Bespaar geld: zelfs als u meerdere liter per dag drinkt, bespaart u geld met de BWT AQA drink. U minder flessen verbruiken en de verwerkingstijd zal verminderen.

  • Stop het vervoer van dozen en verpakkingen: Met de BWT AQA drink bespaart u niet in aankoop, maar ook in ruimte en op vervoer van zware flessen.

  • Zorg voor het milieu: vrachtwagens vol lege flessen en het onnodig verspillen van water tijdens het reinigen van herbruikbare flessen zijn verleden tijd.

  • AQA drink voor de gezondheidssector: BWT’s unieke magnesiumtechnologie zorgt voor uiterst hoge hygiënische normen die voldoen aan uw veiligheidsvoorschriften! Ideaal dus voor gebruik in ziekenhuizen, rusthuizen,…

 

Informatieaanvraag

Voornaam* 
Naam* 
Email *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen