Vaatwasmachines - BWT Best Water Technology 


Waterzuivering voor
perfecte resultaten met uw vaatwasser
Ontharden
Gedeeltelijke en volledige ontzouting
Omgekeerde osmose

Vaatwasmachines

De vaatwastechnologieën van BWT, voor smetteloze en sprankelende resultaten

 

Zelfs al maakt u gebruik van de allerbeste vaatwassers, het beste afwasmiddel, de meeste briljante spoelsystemen en het allerduurste glaswerk, dan nog kan het zo zijn dat u de perfectie die u nastreeft niet bereikt als u het belangrijkste element over het hoofd ziet: het water! De manier waarop het water is samengesteld heeft een doorslaggevende impact op de kwaliteit van uw vaatwasresultaten. Als er mineralen in het water achterblijven, wordt dit in de vorm van die lelijke afzetting zichtbaar op glazen en bestek. Elke gast, iedere eter die u op bezoek heeft, verwacht niets minder dan blinkende glazen en glanzend bestek. Als het gaat om dineren, wil het oog namelijk ook wat. Eén mogelijke oplossing is het arbeidsintensieve en kostbare poleren, hoewel dit niet eenvoudig is. BWT helpt u met uw vaatwasser de perfecte resultaten te behalen via onze innovatieve producten voor vaatwastechnolgie.

.... werkelijk oogverblindend!

BWT biedt een reeks aan waterzuiveringsprocessen voor elke toepassing, zodat u met elk apparaat profiteert van de voordelen van toevoer van water van uitstekende kwaliteit:

  • Ontharden: de mineralen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van hardheid worden vervangen door in water oplosbaar zout, waardoor de opbouw van kalkaanslag op serviezen en de vaatwasser zelf wordt vermeden.

  • Gedeeltelijke ontzouting: een deel van de opgeloste zouten en mineralen wordt uit het water verwijderd, waardoor het totale zoutgehalte wordt verlaagd.

  • Volledige ontzouting: de mineralen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van hardheid worden volledig verwijderd uit het water, wat resulteert in blinkend glaswerk en glanzend bestek.

  • Omgekeerde osmose: de mineralen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van hardheid en opgeloste zouten worden uit het water verwijderd door membraanfiltratie: uit uw vaatwasser komt alleen nog maar vlekkeloos servies.

Informatieaanvraag

Voornaam* 
Naam* 
E-mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden int e vullen!