De catering- en verkoopautomatenbranche - BWT Best Water Technology 
Top waterkwaliteit voor
een speciaal koffiearoma
Top waterkwaliteit
voor krokant gebakken groentjes
Top waterkwaliteit voor
kraaknette glazen
Top waterkwaliteit
voor smakelijke drankjes
Top waterkwaliteit
voor gekoelde dranken
1
2
3
4
5

De catering- en automaten industrie

Water van de hoogste kwaliteit: uw bruisende bron van toegevoegde waarde

Niet alle soorten water zijn hetzelfde: hiervoor zijn de chemische en zintuiglijke eigenschappen en de plaatselijke en regionale omstandigheden te verschillend.
Met name op de veeleisende voedseldiensten- en verkoopautomatenmarkten is een consistent hoge waterkwaliteit een voorwaarde voor het economische succes van een bedrijf. Water van topkwaliteit vormt een essentiële link in de waardeketen: hieruit komen namelijk alle producten op waterbasis uit voort, zoals speciale koffiesoorten en andere warme dranken 'met een smaakje'. Water van goede kwaliteit verzekert u van stabiele en meetbare inkomsten in een sector die grotendeels afhankelijk is van het oordeel van de eindgebruiker.

In veel andere sectoren wordt water daarbij ook gebruikt voor het optimaliseren van productieprocessen. Het draagt bovendien bij aan een lange en betrouwbare levensduur van de professionele bedrijfsapparatuur. Op die manieren heeft water grote invloed op de kwaliteit van uw eindproducten. Enkele voorbeelden: uw gestoomde groenten zijn gezond, knapperig en fijn van smaak; licht gebakken producten krijgen een mooi korstje en uit uw vaatwasmachine komt alleen nog maar glanzend servies en glaswerk te voorschijn, zonder kalkaanslag.

water+more van BWT biedt innovatieve oplossingen voor optimaal leidingwater voor al deze toepassingen:

  • De hoogst mogelijke kwaliteit water voor alle plaatselijke en regionale watersituaties en verbruiksniveaus

  • De bekroonde Mg2+-technologie, waarmee u voldoet aan de meest veeleisende normen voor het bereiden van speciale koffiesoorten en dranken in de horeca- en verkoopautomatenbranche

  • De beste bescherming die er te krijgen is en verminderde slijtage, met een langere levensduur als gevolg

  • Effectieve en efficiënte oplossingen voor nagenoeg alle consumenteneisen

Voor meer informatie over onze reeks producten voor de voedsel- en verkoopautomatenbranches verwijzen wij u graag door naar onze website: www.bwt-wam.com.

 

Informatieaanvraag

Voornaam* 
Naam* 
Email *
Telefoon *
Uw bericht *
Gelieve alle verplichte velden in te vullen