Zorg.tech congres 2018 - BWT Best Water Technology 

"Keep it simple : Taboe in de zorgtechnologie"?

Zorg.tech Congres 2018

29.5.2018 9:00   | Kortrijk Xpo

 

Naar jaarlijkse gewoonte, organiseert de Vereniging van Technische Diensthoofden van Verzorgingsinstellingen (VTDV) zijn Congres waar alle grote leveranciers en dienstverleners uitgenodigd worden om hun kennis en vernieuwde technologische producten & processen voor te stellen. 

 

BWT Belgium heeft de eer om ook dit jaar aanwezig te mogen zijn met zijn stand n° 31. Op de stand van BWT Belgium NV kan u de nieuwe vooruitstrevende systemen ontdekken die ontwikkeld zijn voor medische toepassingen in de zorgsector - van geavanceerde standaardsystemen tot extreem complexe en gespecialiseerde oplossingen


Dit jaar is het thema van het Congres: "Keep it simple: Taboe in de zorgtechnologie?". Ziekenhuizen en woon-en zorgcentra zijn geëvolueerd naar hoogtechnologische gebouwen. Rondom ons zien we meer en meer intelligente apparaten ons dagelijks leven beïnvloeden. Daar speelt BWT Belgium op in en stelt daarom met plezier zijn nieuwe waterontharder voor: de BWT Perla. Deze waterontharder is nog economischer dan zijn voorgangers. Hierdoor bespaart u op onderhoud en krijgt u door kalkvrij water een optimale hygiëne. 


Op onze stand hebben we alleen niet oog voor kalkvrij water maar tonen we een hoogstaand toestel, ontdek hoe u via Omgekeerde Osmose puur en zuiver water verkrijgt voor uw ziekenhuistoepassingen. 


BWT´s innovatieve streven naar water van perfecte kwaliteit