HEALTH&CARE 2018

19.3.2018 9:00   | Flanders Expo Gent

HEALTH&CARE 2018 - 24, 25 en 26 april

Zorgmedewerker en beleving staan centraal op grootste vakbeurs voor de zorgsectorHEALTH&CARE staat volledig in het teken van de zorgmedewerker. Het belooft een topeditie te worden dankzij de boeiende mix van inspiratie, innovatie, seminaries, demonstraties, start-ups, … Interessant voor iedereen actief in de zorgsector!


Op de stand van BWT Belgium NV (1E-48) kan u ontdekken welke vooruitstrevende systemen zijn ontwikkeld voor medische toepassingen in de zorgsector - van geavanceerde standaardsystemen tot extreem complexe en gespecialiseerde oplossingen. BWT werkt samen met zijn klanten - van de beginfase van wateranalyse, de projectplanning en het doelbereik en de inbedrijfstelling van het waterzuiveringsstation, tot aan de personeelstraining en het onderhoud. Daarom zullen van dinsdag 24 t.e.m donderdag 26 april onze BWT mensen met plezier te woord staan om meer uitleg te verstrekken over de systemen maar ook om mogelijke oplossingen aan te bieden aan uw project. Daarnaast garandeert BWT dat er bij de oplossing die het bedrijf voorstelt, gebruik wordt gemaakt van de correcte waterbesparende technieken en processen.


Kom gratis naar HEALTH&CARE 2018 dankzij BWT

De toegang tot de beurs is gratis voor als u hieronder het formulier invult met uw gegevens & de gewenste aantal tickets. Het is ook belangrijk om mee te geven voor welk bedrijf u wenst te ontvangen.


Al reeds een registratiecode? Ga dan naar de website van HEALTH&CARE en activeer uw code om toegang te hebben tot de beurs.


BWT´s innovatieve streven naar water van perfecte kwaliteit


Gratis Ticket(s) aanvraag

Ontvang uw registratiecode

Voornaam* 
Achternaam* 
Email *
Telefoon *
Bedrijf + Aantal tickets *
Verplicht*