Quick & Clean maakt komaf met de dagelijkse doucheschoonmaak

18.1.2013 0:00   BWT Belgium

 

Hebt u een hekel aan het telkens opnieuw kuisen van uw douche na gebruik? Dan is de Quick & Clean die waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology) op Batibouw lanceert u op het lijf geschreven. Het toestel maakt, na een simpele druk op de knop, uw douche volledig schoon. Tijdbesparend, hygiënisch, economisch én ecologisch verantwoord. En dat voor amper 76,13 euro (excl. btw).

 

Waterbehandelingsspecialist Best Water technology (BWT), lanceert met Quick & Clean dé democratische waterbehandelingsoplossing bij uitstek.

 

De Quick & Clean is een compact en discreet toestel dat een lokale oplossing biedt tegen kalk in de douche en met één druk op de knop je douche volledig schoonmaakt. Na één sproeibeurt met dit handige toestel schitteren het glas, de tegels en het kraanwerk van uw douche als nooit tevoren. Kalkresten en strepen zijn verleden tijd. Handig voor iedereen die belang hecht aan weinig onderhoud, tijdswinst en hygiëne. Maar ook voor iedereen die belang hecht aan ecologie en economie. Dankzij de Quick & Clean spaart u immers zowel kuisproducten voor de douche.

 

De Quick & Clean is eenvoudig te installeren tussen de mengkraan en de doucheslang. Door de filter in het toestel wordt de kalk uit het water gehaald. Ideaal voor senioren, jonge gezinnen met weinig tijd of personen die veel belang hechten aan hygiëne.


En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. De Quick & Clean is verkrijgbaar aan de gunstige prijs van 59,99 euro (exclusief btw) bij de betere sanitaire groothandels.


Let wel, dit product lost een lokaal probleem op in de douche en is geen vervanging voor globale waterbehandeling.Het is dus nog steeds wenselijk een waterverzachter te plaatsen. Een Quick & Clean in combinatie met een waterverzachter kan perfect. Meer zelfs, het zal het effect van de waterverzachter lokaal versterken.

 


Meer info?

 

BWT(Best Water Technology)

Leuvensesteenweg 633
B-1930 Zaventem
tel. +32 2 758 03 10
fax +32 2 758 03 33
e-mail:
bwt@bwt.be

www.bwt.be