Focus op onderzoek en ontwikkeling - BWT Best Water Technology 

Focus op onderzoek & ontwikkeling

De waterzuiveringssystemen van BWT  

 

BWT biedt moderne waterzuiveringssystemen en dienstverlening voor drinkwater, water voor farmaceutica en processen, verwarmingswater, boilerwater, koelingswater en water voor airco's en zwembaden.

 

De innovatiecentra van BWT zijn pioniers op het gebied van technologie. Om deze leidende positie vast te houden onderzoekt, ontwikkelt en optimaliseert men voortdurend filtratieprocessen, filtermedia en ionenuitwisselingssystemen voor demineralisatie, ontharding en koolstofverwijdering. Dezelfde onderzoeken, ontwikkelingen en optimalisaties vinden plaats voor membraantechnologieën (micro-, ultra- en nanofiltratie, omgekeerde osmose), zuivere-stoomgeneratoren, zuiverwaterdestillatie, UV-systemen, ozongeneratoren, ionenuitwisselingsmembranen, elektrolyse, elektrodialyse, elektrodeïonisatie, chloordioxidegeneratoren en doseerpompen. Voorgenoemde processen en producten worden wereldwijd ingezet om water van uitstekende kwaliteit te creëren.

 

De R&D-teams van BWT passen uitsluitend de meest moderne methoden toe en maken gebruik van de meest recente processen en materialen om producten te creëren die zowel zuinig in het gebruik als goed voor het milieu zijn. Een van de voornaamste doeleinden is het terugdringen van het energieverbruiksniveau voor onze producten, waardoor we minder CO2 uitstoten.