BWT AQA perla – ‘Product of the Year 2012’ - BWT Best Water Technology 

BWT AQA perla – Product of the Year 2012

De BWT waterontharder, AQA perla, voorziet uw gezin van zacht water. Een innovatieve oplossing voor alle huiseigenaars in de strijd tegen kalkafzetting.

 

Waterontharders beschermen douchecabines, maken van baden een wellness gebeuren, zacht wasgoed, zachte huid, glanzend sanitair... een fantastische oplossing dus!

 

Het beschermt de leidingen tegen kalkafzetting en verlengt de levensduur van huishoudelijke toestellen. Door waterontharding kan u hoge onderhoudskosten beperken en verwarmings- en energiekost verminderen. BWT AQA perla heeft het ‘Product of the Year 2012’ kwaliteitsmerk gekregen. De jury was onder de indruk van de kwaliteit, het design, de functionaliteit en de milieuvriendelijkheid van de waterverzachter.

 

Het  verdict van de jury: “Na het onthardingsproces is het verzachte water zeer effectief in de verlenging van de levensduur van de leidingen en de huishoudelijke toestellen. De ‘AQA Perla’ is zeer gebruiksvriendelijk, gebruikers moeten enkel de hardheid van het water ingeven ."