Smaakvol
dankzij de magnesium technologie

Keuken, restaurant en bar

Hygiëne en smaak: daar draait het om in uw keuken, restaurant of bar

Hard water vormt een bron van veel frustratie: kalkaanslag op uw apparatuur, onooglijk servies, overmatig gebruik van schoonmaakmiddelen en het altijd arbeidsintensieve poleren. Met onthard en ontzout water voldoet u zelfs aan de strengste normen. De kalkaanslag op uw apparatuur en resten op uw servies, glaswerk en bestek behoren tot het verleden, de onderhoudskosten gaan sterk achteruit en de capaciteit van uw vaatwassers, koffiezetapparaten, stoommachines en ketels stijgt. Ook bespaart u op een groot aantal regeneratie- en schoonmaakmiddelen, ook voor wat betreft het afdrogen en poleren, waardoor in uw keuken veel tijd en energie kan worden bespaard.

Met de nieuwe Mg2+-technologie van BWT voor drinkwaterzuivering bent u er zeker van dat uw voedsel en drank een volle smaak en dat unieke aroma zullen hebben. De bestmax-filters zorgen er niet alleen voor dat uw koffie consistent lekker smaakt, maar beschermen ook het binnenwerk van uw koffiezet- en espressoapparaten tegen kalkaanslag. De prestaties van combi-stoommachines, ovens en automatische verkoopautomaten gaan erop vooruit, terwijl het aantal reparaties tot een minimum wordt beperkt.

Een compleet totaalpakket voor uw keuken, restaurant en bar met de BWT-technologie:
>> Ontharding
>> Volledige en gedeeltelijke ontzouting
>> Filtertechnologie op basis van omgekeerde osmose
>> Mg2+-technologie

De voordelen voor u spreken voor zich:

  • Beter smakende koffie, thee en andere warme dranken door verrijkt drinkwater (Mg2+-technologie)

  • Verwijdering van kalkaanslag op bestek, servies en glaswerk

  • Lager verbruik van schoonmaakmiddelen

  • Langere levensduur van uw keukenapparatuur