Vertrek vanuit poleposition met de Batibouw-innovaties van BWT

12.2.2018 9:00   Belgium

Waterbehandelingsspecialist BWT geeft zijn installateurs alle tools in handen om hun carrière na een bezoek aan de BWT-stand op Batibouw (stand 7.100) een vliegende vaart te laten nemen. En dat mag best letterlijk worden genomen. Want tijdens de professionele dagen kan u niet alleen kennis maken met de 2 nieuwe stadswaterfilters – 2 innovaties van formaat waarmee u ongetwijfeld zal scoren bij uw klanten – u kan er via een racesimulator ook een testrit te maken in een door BWT gesponsorde Formule 1-auto en een gratis Formule 1-Playstation-spel meenemen naar huis bij aankoop van een pack AQA Perla.


E1 NEW HWS: de meest gebruiksvriendelijke filter ooit

De compleet vernieuwde filter E1, met geïntegreerde drukregelaar, springt niet enkel in het oog dankzij zijn hun nieuw, fris design en zijn nieuwe kleuren (modern wit en donkerblauw), maar vooral dankzij hun uiterst eenvoudig onderhoudsgemak. Niet onbelangrijk, want filteronderhoud gebeurt in de praktijk nog veel te weinig omdat particulieren het te ingewikkeld vinden of vergeten eraan te denken… Niet zo met de E1.

Het filterpatroon van de E1-filter vervangen duurt amper 30 seconden. 30 seconden, die een wereld van verschil maken voor een maximale hygiëne van sanitair en drinkbaar water en voor een maximale bescherming van het leidingenwerk, en slechts 3 eenvoudige handelingen vergen, namelijk
- de filter ontgrendelen om de watertoevoer in beide richtingen af te sluiten
- de hendel naar boven bewegen om de filterkorf automatisch los te laten springen
- het filterelement vervangen, de hendel sluiten en opnieuw vergrendelen.

Wanneer het filterpatroon aan vervanging toe is – dat is gemiddeld om de 6 maanden – worden uw klanten daaraan herinnerd via een ledlampje dat op de filter oplicht.


BWT R1: ultraperformant met 10 jaar garantie

De nieuwe terugspoelfilter R1 van BWT, de vervanger van de F1-filter, is eveneens een manuele terugspoelfilter. Niet alleen is het toestel zelf een sterk staaltje van duurzaamheid, robuustheid en kracht in een baanbrekend ontwerp (één van de finalisten van de Austrian Design Award 2017), BWT paste op de nieuwe R1-filter ook zijn uitvoerig geteste tweefasige terugspoeltechnologie toe, die de hoogste hygiënenormen waarborgt. In de eerste fase worden de grove deeltjes weggespoeld, en in de tweede fase wordt het filterelement gereinigd. Hierdoor is de filter steeds schoon en vrij van bacteriën. De robuustheid van de filter geeft ons voldoende vertrouwen om onze klanten een verlengde garantie te verlenen van 10 jaar.


BWT, uw partner in waterbehandeling gaat een versnelling hoger!

Waterbehandelingsspecialist BWT schenkt tijdens Batibouwbeurs ook speciale aandacht aan zijn nieuwe waterontharder, de AQA Perla 4.0, zijn nieuw paradepaardje in die reeks. Deze waterontharder heeft dezelfde look & feel als de stadswaterfilters E1 en R1. U kan in primeur kennis komen maken met dit toestel want het zal pas verkrijgbaar zijn vanaf Q4 2018. Zijn 100% connectiviteit, zijn aanraakdeksel, zijn oplichtend logo, zijn mogelijkheden om service van op afstand aan te vragen…een parel!


Promotie

Bij aankoop van een pack AQA Perla (bestaande AQA perla waterontharder + R1-filter met aansluitmodule + sifon + flexibels) op de Batibouwstand van BWT krijgen installateurs een Formule 1-Playstationspel cadeau, kwestie van ook thuis te kunnen meegenieten van het feit dat BWT trotse sponsor is van het Formule 1-team Sahara Force India. Kom het spel al even uitproberen tijdens de professionele dagen.