behandeling van verwarmingswater

Behandel het verwarmingswater bij elk cv-onderhoud met SoluTECH

2.1.2014 0:00   Belgium

Waterbehandeling wordt nog veel te vaak enkel met sanitair water geassocieerd. Onterecht, legt waterbehandelingsspecialist Best Water Technology (BWT) uit. Ook verwarmingswater heeft er alle baat bij om van tijd tot tijd te worden behandeld om corrosie en kalkaanslag te vermijden of te verwijderen. Hierdoor gaat men energieverlies tegen. Met de SoluTECH-oplossingen voor centrale verwarming, zonnecollectoren en vloerverwarming van BWT hebt u alle tools in handen om uw klanten bij elk onderhoud een meerwaarde te bieden.

 

Als cv-specialist weet u als geen ander dat er niet alleen iets aan de verwarmingsinstallatie zelf kan schorten, maar dat ook het water dat door de buizen van de centrale verwarming, de vloerverwarming of de zonnecollectoren stroomt aan de basis kan liggen van heel wat problemen: corrosie en kalkaanslag, pompen die gaan vastzitten, radiatoren die veel te vaak ontlucht moeten worden, boilergeluiden…Al deze problemen met het verwarmingswater kunnen zorgen voor een enorm verlies aan warmte en een aanzienlijke rendementsdaling van de verwarmingsketel.

Nochtans zijn al deze problemen op een heel eenvoudige manier te vermijden of op te lossen met SoluTECH, het nieuw gamma verwarmingswaterproducten van waterbehandelingsspecialist BWT. Het SoluTECH-gamma bestaat uit vloeibare producten – voor elk verwarmingsprobleem is er een specifiek SoluTECH-product ontwikkeld – dat u heel makkelijk kan toevoegen aan het verwarmingscircuit: 500 ml tot 1 liter product volstaat om 100 liter verwarmingswater te behandelen. De vloeibare SoluTECH-producten worden in België geproduceerd en kunnen voor gas en mazout ketels gebruikt worden. Daarnaast heeft BWT toebehoren: pompen, vulset, filters en een behandelingssysteem.

 

Een behandeling met SoluTECH is erop gericht om problemen op te lossen, maar u kan bepaalde SoluTECH producten zeker ook preventief toevoegen bij elk cv-onderhoud. Doe dat! Het product zelf is aan een lage prijs beschikbaar in de sanitaire groothandel en is de manier bij uitstek om uzelf te profileren als heuse all roundverwarmingsspecialist die niet alleen cv-onderhoud maar ook waterbehandeling aanbiedt.

 

BWT organiseert in Zaventem opleiding voor installateurs die meer willen weten over de behandeling van waterbehandeling van CV-installaties. Deze avondsessies vinden plaats in juni en september, het volledige opleidingsprogramma is te consulteren op www.bestwatertechnology.be.
De SoluTECH-oplossingen van BWT zijn beschikbaar bij de sanitaire groothandel. Richtprijzen voor de consument variëren van 30 tot 40 euro, excl. btw.

Meer info?

BWT(Best Water Technology)
Leuvensesteenweg 633
B-1930 Zaventem
tel. +32 2 758 03 10
fax +32 2 758 03 33
e-mail: bwt@bwt.be
www.bwt.be
Stand 7.100 Batibouw