AQA Pura van BWT maakt komaf met elk argument om nog langer flessenwater te drinken

4.6.2013 0:00   BWT Belgium

7 jaar geleden dronk de Belg gemiddeld 148 liter flessenwater per jaar. Momenteel ligt het gemiddeld flessenwaterverbruik in België op 124 liter per jaar, per persoon. Een daling, maar nog steeds 6 maal meer dan de gemiddelde wereldburger die al langer beseft dat flessenwater duur is en slecht is voor het milieu.  Kraantjeswater drinken is veel ecologischer en budgetvriendelijker. En als het gefilterd is minstens even goed van smaak. Met de AQA Pura lanceert BWT zijn zuinigste waterfilter ooit: goedkoop in aankoop, met een uitzonderlijk hoog rendement en met een filterelement dat maximum 2 keer per jaar vervangen moet worden. En in tegenstelling tot andere drinkwaterfilters hoeft u zelfs geen een extra kraan aan te kopen.


Na Italianen, Mexicanen en inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten zijn de Belgen de grootste verbruikers van mineraalwater uit flessen. Kraantjeswater heeft een slecht imago, terwijl het nochtans niet minder gezond is dan flessenwater. Integendeel zelfs, wees een studie van Test-Aankoop uit. Bovendien is het bottelen van water in flessen enorm slecht voor het milieu. En toch blijft de Belg zonder morren veel te veel geld neertellen voor zijn drinkwater door flessen aan te kopen in plaats van het gewoon uit de kraan te halen. 


Budgetvriendelijker, gebruiksvriendelijker, ecologischer en minstens even gezond..., de voordelen van kraantjeswater drinken staan onomstotelijk vast. De enige argumenten die steek houden om niet voor kraantjeswater te kiezen, zijn de chloorsmaak en de vieze geur.  


De AQA Pura filtert de smaak en de geur van chloor uit het kraantjeswater en zorgt ervoor dat u dag in dag uit kan genieten van zuiver water. Uit uw eigen kraan bovendien. Want in tegenstelling tot andere filters waar een extra kraan voor nodig is, kan u de AQA Pura gewoon op uw bestaande kraan aansluiten onder het aanrecht. De filter neemt slechts +- 30 cm ruimte in beslag.


De AQA Pura onderscheidt zich ook van andere waterfilters door haar extreem hoog rendement en haar onderhoudsvriendelijkheid. De AQA Pura kan voor 10.000 liter zuiver water per jaar zorgen en het filterelement zelf hoeft – afhankelijk van het gebruik – gemiddeld slechts 1 keer, maximum 2 keer per jaar vervangen te worden.


De AQA pura kost slechts € 164,48 (exclusief btw) en is verkrijgbaar bij de betere sanitaire groothandels. De filterelementen kosten € 78,43 (exclusief btw) per stuk.

 

Meer info?

 

BWT(Best Water Technology)

Leuvensesteenweg 633
B-1930 Zaventem
tel. +32 2 758 03 10
fax +32 2 758 03 33
e-mail:
bwt@bwt.be

www.bwt.be