E1 + AQA Viseo: dé nieuwe formule voor huishoudelijk H2O

29.1.2013 0:00   BWT Belgium

 

Waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology) lanceert op Batibouw het pack E1 + AQA Viseo: een vooruitstrevende combinatie van een nieuwe onderhoudsvriendelijke filter (E1) en nieuwe compacte waterverzachter (AQA Viseo) met minimaal zout- en waterverbruik maar met een maximale capaciteit. E1 en AQA Viseo vormt zo de innovatieve waterbehandelings-oplossing bij uitstek die perfect is afgestemd op de noden van een doorsnee-gezin.

 

Het nieuwe pack E1 + AQA Viseo dat BWT op Batibouw lanceert bestaat in feite uit een combinatie van 2 nieuwe producten: de waterverzachter AQA Viseo enerzijds, de waterfilter E1 anderzijds.

 

Nieuwe waterverzachter AQA Viseo                                                                    

 

De AQA Viseo is een compacte waterverzachter die perfect in een kleine bergruimte of kelder kan worden geplaatst. Het toestel staat borg voor een minimaal water- en zoutverbruik, tegen een maximaal rendement. Dit product is ideaal voor kleine woningen en gezinnen tot 4 personen.

 

Nieuw en praktisch aan de AQA Viseo is ook het feit dat dit toestel met een BWT-houder rechtstreeks aan de muur bevestigd kan worden.

 

Bovendien laat de display van AQA Viseo toe om – in plaats van op de waterverzachter zelf – vanuit de keuken of de woonplaats de status van uw water- en zoutverbruik te controleren.  

 

E1, de meest onderhoudsvriendelijke waterfilter ooit 

         

De E1-waterfilter die BWT op Batibouw lanceert, is eveneens een innovatie van formaat. Al was het maar door zijn onderhoudsvriendelijkheid. Vandaag de dag wordt het eigenhandig vervangen van een filterelement door een particulier vaak te complex bevonden, merkte BWT op. Met de E1-filter daarentegen wordt filteronderhoud kinderspel. Hoe u de filter dient te gebruiken en hoe u de cartouche kan vervangen, is zo klaar als pompwater. Letterlijk. Want dankzij de E1-filter bent u zeker van zuiver en hygiënisch water. Het vertrouwen van BWT in de E1-filter is trouwens zodanig groot dat de fabrikant u 10 jaar garantie biedt.


 

Meer info?

 

BWT(Best Water Technology)

Leuvensesteenweg 633
B-1930 Zaventem
tel. +32 2 758 03 10
fax +32 2 758 03 33
e-mail:
bwt@bwt.be

www.bwt.be